zaterdag 10 augustus 2013

Festival der Zoete Verleidingen

Vandaag ben ik met Zus naar het Festival der Zoete Verleidingen te Sleen geweest. Wat een feest! Alles zoet, zoet, zoet. Heerlijk. Dit is het tweede jaar dat het Festival georganiseerd is en het is een groot succes. Tenminste, dat begrijp ik van een van de standhouders. Het is ook te zien hoor, het was druk.


Bij de entree inbegrepen zat een kopje koffie/thee. Dit wordt niet in een plastic bekertje geserveerd. Welnee. Geheel in de trend van het festival wordt de koffie/thee geschonken in een gezellig 'kop-met-schotel'. We konden een browniegebakje daarbij niet weerstaan. De brownies kun je per post ook thuis laten bezorgen, wat een geweldig idee!


Het Festival vindt plaats op het terrein van een boerderij. Het is erg gezellig ingericht, met hier en daar leuke decoratiegrapjes. Het is me niet goed gelukt leuke foto's te maken (zonder allemaal gezichten erop te krijgen), daar was het wat te druk voor. 


Mocht je volgend jaar zin in een leuk uitstapje hebben: het Festival is zeker een bezoekje waard. En vooral niet eten van te voren, want er staat zoveel heerlijks, daar moet je wat van proeven...  

Today I went to The Festival of Sweet Temptations with Sister. It was indeed all sweet, sweet, sweet. Tea was served in a real cup with saucer. Very chic. All around the festival grounds (garden) were little decoration jokes. Because it was so busy, it was hard to make nice pictures though. We enjoyed it all very much. Not hard for a sweet tooth like me ;-) And on top of it all: if we like we can let the brownies be delivered at home by mail! What a great idea!

Geen opmerkingen: